pilivi

Täysin uusi tapa tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta!

Intelcon uusi pilivi tarjoaa yrityksellenne selainkäyttöisen etätyöpöydän, jossa sijaitsevat keskitetysti kaikki yrityksenne resurssit. Palveluun voi kirjautua mistä tahansa, kunhan käytössä on vain tietokone tai tabletti ja toimiva verkkoyhteys.

Palvelu tarjoaa yrityksenne käyttäjille Windows 10 työympäristön sekä aina uusimmat Office ohjelmistot. pilivi keskittää kaikki yrityksenne tarvitsemat palvelinjärjestelmät, palvelimilta jaettavat ohjelmistot, yrityksenne dokumentit ja tiedostot, sekä muut jaettavat resurssit määriteltyjen käyttöoikeuksien mukaisesti.

pilivi elää yrityksenne toiminnan mukana ja tarvittavia käyttäjätilejä sekä tileille jaettavia resursseja voidaan avata ja sulkea täysin tarpeidenne mukaisesti. Esim. erilaiset projektiluoteiset työt hoituvat joustavasti ja mikäli projektiin tarvitaan ulkopuolisia asiantuntijoita, voidaan heille avata suojattu pääsy projektissa tarvittaviin resursseihin tarvittavaksi ajaksi. Palvelun kustannukset elävät luonnollisesti mukana, jolloin maksatte vain todellisesta käyttötarpeesta.

Tutustu menestystarinoihin

Pyydä ilmaiset testitunnukset ja kokeile itse!
Lataa esite

Soita: 0201 5578 00
Yhteydenottolomake