Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Oy, tunnetummin Kipa, tarjoaa kiinteistönhoitoa Kuopiossa yli 20 vuoden kokemuksella. Yrityksen perustamisen lähtökohtana on ollut tarjota asiakkaille aidosti laadukasta ja luotettavaa kiinteistönhoitoa.

 ”Pyrimme työssämme ennakointiin ja hoidamme kiinteistöissä asioita kuntoon jo ennen kuin niitä ehditään meiltä pyytää” Toteaa toimitusjohtaja Tomi Aravirta. Näitä periaatteita noudattaen Kipan perhe on kasvanut vuosien varrella kahden miehen yrityksestä n. 45 henkilön yhteisöksi ammattilaisia.

Tuolla samalla ennakoivalla periaatteella Intelcon on vastannut kaikista Kipan tietojärjestelmistä ja ICT laitetoimituksista yhteistyön alusta saakka. Ensimmäinen palvelin asennettiin jo vuonna 2004. Palvelin ja muut ICT laitteistot ovat tietysti jo vaihtuneet jo monta kertaa matkan varrella, mutta yhteistyö on säilynyt. Viimeisin ja suurin muutos oli siirtyminen Intelconin pilivi-pilvipalveluun vuoden alussa.

Ainoastaan pilvipalvelussa toimiminen toki askarrutti, ja asiaa harkittiin pitkään ja hartaasti. Sujuvasti ja ilman minkäänlaisia katkoksia toimintaamme toteutettu siirtyminen – ja ennen kaikkea palvelun toimivuus – vakuuttivat meidät kuitenkin nopeasti. Nyt pystymme tekemään töitä toimistossa, kotona, tai vaikka puiston penkillä. Alkanut koronaepidemia viimeistään avasi silmämme palvelun erinomaisuudelle! Online-järjestelmän mahdollistama joustava etätyö on tässä kaikille vaikeassa tilanteessa kultaakin kalliimpaa. Toimistoväki voi toimia täysipainoisesti myös kotitoimistoista ja koko huolto- ja asiakaspalvelusta vastaavaa henkilöstöä voidaan sujuvasti ohjata mistä vain. Onneksi tämä toteutettiin, muuten tilanne olisi vielä moniverroin haastavampi” Aravirta huokaa helpottuneena.

Kipan toiminnan peruskulmakiviä ovat asiakkaiden tunteminen ja oikea palveluasenne. Sen tuloksena on luotu pitkiä ja luottamuksellisia asiakassuhteita. ”Ne ovat meille kunnia-asioita. Haluamme tarjota asiakkaillemme huolellisella työllä huoletonta asumista ja olemista” Komppaa koko Kipan väki.

Tätä samaa asennetta ja asiantuntemusta vaadimme ehdottomasti myös yhteistyökumppaneiltamme. Siksi ICT-palveluntarjoajamme on ollut jo 17 vuotta Intelcon”. Kertoo yrityksen perustaja Antti-Pekka Aravirta.

Toimiston Leila Iskanius lisää vielä lopuksi: ”Kahta en vaihda, toinen on Intelcon, ja toinen on —”.

”Palveluasennetta ja asiantuntemusta vaadimme ehdottomasti myös yhteistyökumppaneiltamme. Siksi ICT-palveluntarjoajamme on ollut jo 17 vuotta Intelcon” kertoo yrityksen perustaja Antti-Pekka Aravirta.

”Alkanut koronaepidemia viimeistään avasi silmämme pilivi-palvelun erinomaisuudelle! Intelcon Online-järjestelmän mahdollistama joustava etätyö on tässä kaikille vaikeassa tilanteessa kultaakin kalliimpaa. Onneksi tämä toteutettiin” huokaa toimitusjohtaja Tomi Aravirta helpottuneena.