Kampanja

ICT kokonaisPALVELUT

Toimitamme yrityksesi koko ICT ympäristön: Laitteet, ohjelmistot, verkot, yhteydet, tietoturvan - asennettuna ja ylläpidettynä.

Intelcon on vuonna 2001 perustettu täyden palvelun ICT-talo. Ydinliiketoimintaamme on yritysasiakkaiden ICT-ympäristön hallinta ja asiakaskuntaamme kuuluu satoja pieniä ja keskisuuria yrityksiä pääasiassa Savon alueelta. Tarjoamme yrityksellenne kaiken tietotekniikkaan liittyvän aina tarvekartoituksesta ja konsultoinnista räätälöityihin palvelu- ja laitekokonaisuuksiin saakka. Tarvittaessa myös edulliset rahoitusratkaisut järjestyvät kauttamme. Voimme myös tarjota yrityksenne omalle tukihenkilöstölle konsultointiapua ja tukea järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon tai tarvittaessa ottaa osan- tai koko ICT-infran haltuumme halutuilla vasteajoilla ja palvelutasoilla.

Osaamisemme ja tuotevalikoimamme kattavat lähes kaiken jota yritys tarvitsee ICT-infrastruktuurin suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Asiakaslähtöinen palvelu on toimintamme kulmakivi. Asiakkaanamme teillä on henkilökohtainen yhteyshenkilö jonka kautta murheet ja tarpeet välittyvät nopeasti tietoomme. Teille tämä näkyy nopeana ja sujuvana henkilökohtaisena palveluna tutun henkilön kanssa ilman puhelinvalikoissa seikkailua ja kasvottomien servicedeskien kanssa.

Operaattorikumppaninamme toimii laajasti pohjoismaissa ja Baltiassa operoiva Sonera joka on ollut mukana toiminnassamme alusta alkaen. Olemme myös mm. Microsoftin ja Zyxelin ja sertifioitu yhteistyökumppani. Meiltä saatte myös valtuutetut Kyoceran kopiokone- ja tulostimien huoltopalvelut.

Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa ja Varkaudessa.