Kampanja

Ylläpitopalvelut

Intelligent Care -ylläpitosopimuksella Intelcon ottaa vastuun yrityksenne koko tietojärjestelmän toimivuudesta, ylläpidosta ja tietoturvasta, ennakoiden mahdollisia riski- ja ongelmatilanteita.

Intelligent Care -sopimukseen voitte liittää yrityksenne kaikki palvelimet, työasemat, tulostimet, palomuurit ja muut verkkolaitteet sekä operaattoriyhteydet sekä käyttämänne ohjelmistot. Tarjoamme luonnollisesti puhelintuen loppukäyttäjille ja palveluumme kuuluva etähallintajärjestelmä mahdollistaa turvalliset etäyhteydet palvelimiin, verkkolaitteisiin ja käyttäjien työasemiin, jolla hankalammatkin tapaukset hoituvat nopeasti kuntoon.

Ylläpitotaso räätälöidään aina tarpeen mukaan halutulla vasteajalla ja palvelutasolla, tarvittaessa vaikkapa talon oman tukihenkilöstön tueksi ja turvaksi.

Intelligent Care -ylläpitosopimus sisältää normaalisti seuraavat asiat: Kartoituksen ja dokumentaation yrityksenne ICT-ympäristöstä, palvelimien valvonnan ja päivitykset, varmuuskopioinnin ja seurannan, työasemien käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen päivitykset, palomuurien ja turvaohjelmistojen seurannan ja valvonnan sekä virus- ja haittaohjelmatarkistukset sekä käyttäjien lähitukipalvelut.

Palvelinsalit

Intelligent Server -palvelinsali tarjoaa joustavan alustan yrityksen palvelintarpeiden hallintaan. Valittavissanne on eri palvelutasoja, asiakkaan itsensä ylläpitämistä ympäristöistä, kokonaan Intelconin hallussa oleviin ”avaimet käteen” ratkaisuihin saakka. Palvelinten resurssit ovat joustavasti muutettavissa ja asiakas maksaa vain käyttämästään kapasiteetista ilman huolia omiksi ostetuista laitteista. Palvelinsalimme sijaitsee Suomessa ja salin nopeat valokuituyhteydet on kahdennettu korkean käyttöasteen ylläpitämiseksi. Tarjoamme myös salitilaa asiakkaan omien palvelinten isännöintiin.

Etävarmistus

Intelligent Backup -etävarmistuspalvelu on tarpeidenne mukaan räätälöitävä palvelukokonaisuus. Palvelu tarjoaa tärkeän tiedon varmistuksen Intelconin Suomessa sijaitsevaan palvelinsaliin. Tiedot salataan ennen siirtoa. Palvelumalleista löytyvät sopivat vaihtoehdot, on tarve sitten edulliselle perusratkaisulle tai laajojen ympäristöjen etävarmistukselle.

Puhe- ja tietoliikenne

Intelcon edustaa Premium-tason valtuuksin kaikkia Soneran yritysratkaisuja. Kauttamme saatte yksittäisen toimipisteen internet-liittymän tai monitoimipaikkaisen organisaation vaativan puhe- ja tietoliikenteen kokonaisratkaisun, tarvittaessa asennettuna ja ylläpidettynä.

Koulutus

Intelligent Training -koulutuspalvelut. Tarjoamme koulutustarpeiden mukaisesti räätälöityjä koulutuksia. Aiheina esimerkiksi Windows 7 ja 8.1, Windows Phone ja Office työkalut. Koulutamme myös teknisen henkilökuntanne uusien järjestelmien käyttöön. Intelconilla on modernit koulutustilat Kuopion keskustassa tai vaihtoehtoisesti voimme kouluttaa asiakkaan omissa tiloissa

Laitemyynti

Edustamme kaikkia suurimpia laitevalmistajia, esim. IBM, Fujitsu, Lenovo, HP, Acer, Asus, Microsoft, Kyocera. Laitteet ja tarvikkeet toimitamme nopeasti ja tarvittaessa käyttökuntoon asennettuna. Halutessanne voimme toimittaa laitteet rahoitettuna tai joustavalla palvelumallilla.