OWS – Intelligent Online WorkSpace
Täysin uusi tapa tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta!

Tarjoamme nyt palvelun kuukaudeksi maksutta käyttöön!
Kysy lisää!

OWS tarjoaa yrityksellenne selainkäyttöisen työpöydän, jossa sijaitsevat keskitetysti kaikki yrityksenne resurssit. Palveluun voi kirjautua mistä tahansa, kunhan käytössä on vain tietokone tai tabletti ja toimiva verkkoyhteys.

Palvelu tarjoaa yrityksenne käyttäjille aidon Windows 10 työympäristön ja aina uusimmat Office ohjelmistot. OWS keskittää kaikki yrityksenne tarvitsemat palvelinjärjestelmät, palvelimilta jaettavat ohjelmistot, yrityksenne dokumentit ja tiedostot, sekä muut jaettavat resurssit määriteltyjen käyttöoikeuksien mukaisesti yhdelle työpöydälle. Halusitpa sitten tehdä laskutusta kotoa, maksaa palkkoja Kanadan reissulta tai vilkaista toimipisteen valvontakamerajärjestelmää viikonloppuna… Kaukaiselta kuulostavia asioita, jotka OWS asiakkaamme kokevat itsestäänselvyyksiksi, ja joita ilman ei haluta enää olla. Kaikki kätevästi samalta työpöydältä kotoa, matkoilta tai tien päältä. Palvelu on luonnollisesti täysin varmistettu ja varmuuskopioitu pienintä yksityiskohtaa myöten.

OWS elää yrityksenne toiminnan mukana ja tarvittavia käyttäjätilejä sekä tileille jaettavia resursseja voidaan avata ja sulkea täysin tarpeidenne mukaisesti. Esim. erilaiset projektiluonteiset työt hoituvat joustavasti ja mikäli projektiin tarvitaan ulkopuolisia asiantuntijoita, voidaan heille avata suojattu pääsy projektissa tarvittaviin resursseihin tarvittavaksi ajaksi. Palvelun kustannukset elävät luonnollisesti mukana, jolloin maksatte vain todellisesta käyttötarpeesta.

Ympäristö on jatkuvan kehityksen kohteena. Normaalin ylläpidon ja päivitysten lisäksi ympäristöön tuodaan ennakoivasti uusia ominaisuuksia ja asiakaskokemusta parannetaan monin tavoin. Monipuolisten asiakastoteutusten tarjoamaa kokemusta hyödynnetään koko ympäristön kehitystyössä. Palvelu on ollut käytössä jo vuodesta 2016 lukuisilla asiakkaillamme.

Tutustu menestystarinoihin

Pyydä ilmaiset testitunnukset ja kokeile itse!
Lataa esite

Soita: 0201 5578 00
Yhteydenottolomake

Toimitamme kotitoimistoihin myös kaikki etätyövälineet: Tietokoneet, monitorit, headsetit, tulostimet ja tarvikkeet, mitä ikinä etätyössä vain tarvitsetkaan.

Toimitamme laitteet aina käyttökuntoon asennettuna, kotiovelle toimitettuna ja valmiina käyttöön.

Pyydä tarjous!